Recursos i Aplicacions > Cultivar la Fe

L'Any de la fe a Temes d'Avui

Amb motiu de l'inici de l'Any de la fe, convocat pel Papa Benet XVI, entre el 11 d'octubre de 2012 i el 24 de novembre de 2013, oferim els enllaços a diversos articles del número de Temes d'Avui que dediquem a preparar aquest gran esdeveniment:

- Realitzem una enquesta d'urgència als bisbes de les diòcesis catalanes per preguntar-los sobre les iniciatives que posaran en marxa durant aquest Any de la fe.

- El Dr Josep Maria Riera fa una reflexió sobre la Carta Apostòlica Porta Fidei, mitjançant la qual el Papa Benet XVI convoca l'Any de la fe i explica els motius que el porten a prendre aquesta decisió.

- El prof. Juan Alonso escriu sobre la Orientacions pastorals que el Sant Pare va encarregar a la Sagrada Congregació per a la Doctrina de la Fe per "viure aquest Any de la fe de la manera més eficaç i apropiada, ajudant (als pastors i als creients) a creure ia evangelitzar ".

-  Entrevista amb Jacques Philippe, conegut autor d'espiritualitat, en la que parlant de l'oració explica que la qüestió de fons és la de trobar una nova vitalitat de la fe, a través d'una trobada personal amb Crist i que la renovació de l'Església no pot procedir més que d'una renovació de l'oració.

També enllaços a documents relacionats a la secció Documents.

  • Redaccció

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte