El Rosari amb el papa Francesc

image-c7f2d624e5b351e9ef642bde1d28d222

26/05/2020. Units en l’oració per a invocar l’ajuda i l’auxili de la Mare de Déu en la pandèmia i per a confiar al Senyor la humanitat sencera. El dissabte 30 de maig de 2020, a les 17.30., el papa Francesc presidirà el rés del Sant Rosario des de la Gruta de Lourdes als jardins del Vaticà. La celebració mariana, serà emesa en directe per mundovisión i s’inspira en el passatge dels Fets dels Apòstols: «Tots ells eren constants i unànimes en la pregària, *juntament amb algunes dones, amb Maria, la mare de Jesús, i amb els germans d’ell».

S’uniran a l’oració santuaris de tot el món amb una participació especial de les famílies. Un acte d’oració mundial per tots aquells que vulguin unir-se amb el papa Francesc en les vespres del diumenge de Pentecosta.


Resaran els misteris algunes dones i homes que representen diverses categories de persones particularment afectades pel virus. Hi haurà:


• un metge i una infermera, com a testimonis del personal mèdic que treballa en primera línia als hospitals;


• una persona curada i una que hi ha perdut un familiar, en nom de tots aquells que han estat tocats personalment pel coronavirus;


• un sacerdot, capellà d’hospital i una monja infermera, per tots els sacerdots i les persones consagrades pròxims als afectats per la malaltia;


• una farmacèutica i una periodista, que representen a totes les persones que, fins i tot durant el període de la pandèmia, han continuat prestant el seu servei en favor dels altres;


• un voluntari de Protecció Civil amb la seva família, en nom de tots els que treballen per a fer front a aquesta emergència i del vast món del voluntariat; i


• una família jove, a la qual va néixer un nen precisament en aquest període, com a signe d’esperança i de la victòria de la vida sobre la mort.


Als peus de Maria, el Sant Pare dipositarà tants afanys i penes de la humanitat, agreujats encara més per la difusió de la COVID-19. La cita al final del mes dedicat a Santa Maria és un signe més de proximitat i consol per a aquells que, de diverses maneres, han estat afectats pel coronavirus, en la certesa que la Mare Celestial no desatén les peticions de protecció.


Es connectaran els majors santuaris dels cinc continents. Per exemple, d’Europa, Lourdes, Fàtima, Sant Giovanni Rotondo, Pompeia i Czystochowa (Polònia); dels Estats Units d’Amèrica, el Santuari de la Immaculada Concepció (Washington, D. C.); d’Àfrica, el Santuari d’Elele (Nigèria) i Notre-Dame de la Paix (Costa d’Ivori); d’Amèrica Llatina, el Santuari de Nostra Senyora de Guadalupe (Mèxic), Chiquinquira (Colòmbia), Luján i Miracle (l’Argentina).

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte