Vídeo del Papa de maig’20: resem pels diaques, guardians del servei a l'Església

En 'El Vídeo del Papa' del mes de maig, el Sant Pare posa a primera pàgina a una figura especial dins del clergat, els Diaques, i demana resar perquè "siguin un signe vivificant per a tota l'Església".

image-58d3fcc57d320f51688ca3ec57fc45bc


"Resem perquè els diaques, fidels al servei de la paraula i dels pobres, siguin un signe vivificant per a tota l'Església", és la intenció d'oració del Papa Francesc per a aquest mes de maig, i que ho confia a la Xarxa Mundial d'Oració del Papa. El nou Vídeo acaba de sortir a la llum, com en cada mes, per a donar a conèixer la intenció d'oració del Pontífex i en aquesta ocasió, tracta sobre els diaques, "els guardians del servei a l'Església" i d'un renovat apostolat en el món d'avui.

"Els diaques no són sacerdots de segona categoria. Formen part del clergat i viuen la seva vocació en família i amb la família. Estan dedicats al servei dels pobres que porten en si el rostre de Crist sofrent. Són els guardians del servei a l'Església. Resem perquè els diaques, fidels al servei de la paraula i dels pobres, siguin un signe vivificant per a tota l'Església".

https://www.youtube.com/watch?v=tWZviVVeuDw

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte