El normal era això

image-bdd3a50f1353cae7f3fe1560052f23bb

«Ens hem cregut que la prosperitat era exigible, que tenim dret a Instagram, a un mòbil, a una renda garantida». Aquesta provocadora entradeta serveix de ganxo a José F. Peláez en la seva col·laboració del 17 de març de 2020, en les pàgines de El Norte de Castilla.

En temps de confinament pel coronavirus. En temps en què a molts sembla que "la realitat ha superat a la ficció". En temps en els quals vivim una situació excepcional... s'imposa reflexionar sobre què esdevé. José F. Peláez, col·laborador de El Norte de Castilla i autor del blog Magnífico Margarito en el seu "Lo normal era esto" ens fa caure en què "havíem oblidat que aquest és l'estat natural de la societat. En algun moment ens hem cregut que el benestar, la llibertat, la seguretat i l'alegria eren el normal, la base sobre la qual construir, alguna cosa segura que quasi no té valor". Per a l'autor, els temps que ens toquen viure –forçadament– contenen un dur ensenyament. No l'oblidem per segona vegada.

Convidem a llegir l'article original. Una mirada punyent i inconformista, sens dubte del millor que s'ha publicat sobre la crisi sanitària (i social) en la qual estem immersos:


Blog Magnífico Margarito:
https://magnificomargarito.com


Col·laboració del 17/03/2020 al Nord de Castella:
https://www.elnortedecastilla.es

Autor: José F. Peláez, col·laborador de El Norte de Castilla i Magnífic Margarito.

* Camps obligatoris
Qui som Què volem Contacte