L'anunci de l'amor de Déu als joves, tema de les properes Jornades Pastorals de Castelldaura

image-4e8b164604561aa93726b0ad8ef26b34


Els dies 21 i 22 de gener de 2020 tindran lloc les properes Jornades de qüestions pastorals de Castelldaura. Aquesta 55a edició de les Jornades té com a títol: Déu t'estima! L'anunci més gran als joves.

Els organitzadors volen fer d'altaveu al desig que el papa Francesc va fer a l’exhortaciò apostòlica Christus vivit, en què recorda als joves «el més important, la primera cosa, això que mai no s'hauria de callar. És un anunci que inclou les tres grans veritats que tots necessitem escoltar sempre, una vegada i una altra... Déu t'estima... Crist et salva... Ell viu!»

Per tractar d'aquest anunci, tot pensant de manera prioritària en els joves, el Dr. Lluís Tusquelles, director del centre sacerdotal Rosselló de Barcelona, organitzador de les Jornades, explica que intervindran els següents ponents:

Prof. Tomás Melendo, catedràtic de Metafísica a la Universitat de Málaga, que parlarà sobre el sentit d'una vida plena: «Viure per estimar».
Dr. Javier Vilanova, rector del Seminari Interdiocesà de Catalunya, que centrarà la seva intervenció com ajudar en el discerniment sacerdotal: «Ajudar a trobar l'amor».
Prof. Lucas Buch, professor d'Antropologia Teològica a la Universitat de Navarra que desenvoluparà el tema de «La vocació, el regal d'una història d'amor».
Mons. Salvador Cristau, bisbe Auxiliar de Terrassa que abordarà «L'espontaneïtat i la formació de l'efectivitat» en els joves i especialment en els candidats al sacerdoci.
Dr. Josep-Ignasi Saranyana, professor emèrit d'Història de la Teologia de la Universitat de Navarra, que donarà una visió històrica sobre «La història d'amor entre Déu i el seu poble».
Mons. Antoni Vadell, bisbe Auxiliar de Barcelona, clourà les Jornades amb una conferència centrada en l'anunci missioner i apostòlic: «Un amor expansiu».

Les Jornades estan obertes a tots els capellans de les diòcesis catalanes, especialment de l'arxidiòcesi de Barcelona, seminaristes, professors, formadors i públic interessat en la temàtica.Podeu descarregar-vos el Programa amb els horaris i la butlleta d'inscripció.

Per a més informació:
Secretaria del Centre sacerdotal Rosselló:
Tel. 606 757 994
centresacerdotalrossello@gmail.com

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte