Vigília Eucarística a la Sagrada Família el 22 de juny

El cardenal Omella convida als fidels a una vetlla d'adoració davant del Santíssim Sagrament, amb motiu de la festivitat del Corpus. Tindrà lloc a la basílica de la Sagrada Família el dissabte 22 de juny entre les 20,00 i les 22,00 hores. 

La solemnitat del Cos i la Sang de Crist, el 23 de juny, tindrà enguany una especial rellevància. El cardenalarquebisbe de Barcelona, Mons. Joan Josep Omella, ha volgut convocar a totes les associacions i moviments d’adoració eucarística i a tots els fidels a una Vetlla Eucarística en el singular marc del temple expiatori de la Sagrada Família. 

El temple estarà obert dissabte 22 de juny a partir de les 19,00 hores i s’hi podrà entrar fins a completar l’aforament. Aquesta solemne vetlla oberta a tots els fidels de la diòcesi tindrà lloc entre les 8 i les 10 del vespre. Serà una vigília d’oració i adoració. No se celebrarà la Santa Missa durant l’acte. 

Posteriorment el Santíssim Sagrament serà traslladat a la cripta de la Sagrada Família i en cinc torns, serà vetllat pels membres de diferents associacions i moviments eucarístics en grups limitats i acreditats prèviament. 

A la diòcesi de Barcelona, actualment el Santíssim sagrament està perpètuament exposat al: 

  • Temple expiatori del Sagrat Cor del Tibidabo.
  • La capella del col·legi Reial Monestir de Santa Isabel.
  • La parròquia de sant Sebastià a Badalona.
  • La capella de les germanes Missioneres del Santíssim Sagrament i de Maria Immaculada.

En els darrers anys, la devoció eucarística s’ha difós per la ciutat. A més dels llocs amb adoració perpetua, a moltes parròquies i capelles han sorgit iniciatives d’adoració durant unes hores. 

Inici: Dissabte 22 de juny de 2019 a les 20:00 h.

Fi: Dissabte 22 de juny de 2019 a les 22:00 h.

Adreça: Basílica de la Sagrada Família, entrada del carrer de Mallorca, 401, Barcelona.

L’acte: Vetlla d'adoració davant del Santíssim Sagrament, amb motiu de la propera solemnitat del Corpus Christi, que es celebra l’endemà: diumenge 23 de juny.

Info: Arquebisbat de Barcelona

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte