Prepareu la festa de Pentecosta amb el Desenari a l'Esperit Sant al mòbil

Jesús promet la vinguda de l'Esperit Sant, ja que la seva Mort i la seva Resurrecció seran el compliment de la Promesa feta als Pares. L'Esperit Sant vindrà, nosaltres el coneixerem, estarà amb nosaltres per sempre, romandrà amb nosaltres; ens ho ensenyarà tot i ens recordarà tot el que Crist ens ha dit i donarà testimoniatge d'Ell; ens conduirà a la veritat completa i glorificarà a Crist. Quant al món, l'acusarà en matèria de pecat, de justícia i de judici. (Catecisme de l'Església Catòlica, núm. 729)

Per facilitar aquest tracte amb l'Esperit Sant nombrosos sants i autors espirituals han escrit llibres d'indubtable valor, alguns són autèntics clàssics de l'espiritualitat. Oferim en aquest
enllaç l'accés al llibre Decenario al Espíritu Santo, de Francisca Javiera del Valle, en format epub per a dispositius electrònics.

Autor: http://www.vidasacerdotal.org

L'origen del Desenari està en el desig d'honrar a l'Esperit Sant durant els deu dies anteriors a la seva festa.

Francisca Javiera del Valle (1856-1930). Natural de Carrión de los Condes (Palència) va néixer en el si d'una família molt humil. Quan Francisca era encara molt joveneta, la mort del seu pare la va obligar a posar-se a treballar interrompent els seus estudis escolars. En la seva localitat natal va passar tota la seva vida treballant de costurera. La seva vida senzilla i discreta va estar impregnada per una profunda pietat cristiana i un tracte íntim amb Déu que va manifestar-se en alguns llibres com ara el Desenari a l'Esperit Sant, guia per a molts cristians en el seu tracte amb la Tercera Persona de la Santíssima Trinitat. És autora d'altres llibres d'espiritualitat com: Sil·labari de l'Escola Divina o La Vida Interior.

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte