L’Apostolat de l’Oració, sempre d’actualitat

image-d177f6a44c2da1295cc89c5457ac1929

L’Apostolat de l’Oració (AO) torna a estar d’actualitat. Aquest és notícia també perquè aquest any és el seu 175 aniversari.

L’Apostolat de l’Oració ha sigut rellançat pel papa Francesc, anomenant-se actualment Xarxa Mundial d’Oració del Papa – Apostolat de l’Oració. Durant 2018 el Papa ha aprovat els seus nous estatuts i l’ha convertit en un servei pontifici amb seu al Vaticà. 

Un dels serveis que ofereix la Xarxa Mundial d’Oració del Papa és el “vídeo del Papa”. L’Apostolat de l’Oració prega per les intencions mensuals del Papa. Aquestes es difonen a través del vídeo que el Papa grava cada mes. Notem quelcom que és importantíssim: gràcies a l’Apostolat de l’Oració, molts milions d’ànimes de tot el món preguen per les intencions del Sant Pare. Units al Papa! Secundant amb l’oració el sant Pare, el vicari de Crist!

Qui vulgui disposar de major informació sobre l’AO podrà trobar-la molt bona i molt ben exposada a la web www.apostoladodelaoracion.com, la qual, conté, a més, molts i molt laudables recursos espirituals. 

l’AO és una d’aquelles coses que mereixen ser conegudes pel gran bé que estan fent a les ànimes. N’hi ha prou amb veure el que diuen els successors de Pere de l’AO per copsar que es tracta d’un gran bé. A continuació, només a títol d’exemple, referiré algunes d’aquestes afirmacions. 

El beat papa Pius IX va beneir l’AO, el qual inclou un important oferiment del dia, dient: «Aquesta és la via cap a la santedat. Qui comenci la seva jornada amb un oferiment autèntic de la seva vida a Crist i per Ell al Pare, per a l’edificació del Regne, i que visqui després aquesta ofrena i la porti a l’Eucaristia de manera que el mateix Crist pugui assumir-la, i fusionar-la amb la seva, convertint-la en part de la seva, està en el camí de la santedat». 

L’oferiment del dia, de l’AO, precisament, diu, així: «Veniu, Esperit Sant, inflameu els nostres cors en les ànsies redemptores del Cor de Crist, per tal que oferim de veritat les nostres persones i obres en unió amb Ell per a la redempció del món, Senyor meu i Déu meu Jesucrist, per mitjà del Cor Immaculat de Maria em consagro al vostre Cor i m’ofereixo amb Vós al Pare en el Sant Sacrifici de l’altar, amb la meva oració i el meu treball, sofriments i alegries d’avui, en reparació pels nostres pecats i perquè vingui a nosaltres el vostre Regne. Us demanem en especial: pel Sant Pare i les seves intencions, pel nostre bisbe i les seves intencions, pel nostre rector i les seves intencions. Amén». 

Sant Joan Pau II ha destacat el gran bé que està fent l’AO afirmant que des de fa més d’un segle està fent grans serveis a la pastoral de l’Església.

Trobant-se tant relacionat l’AO amb la devoció al Sagrat Cor de Jesús, el papa Benet XVI va dirigir-se a membres de l’AO, dient: «La unió amb el Cor de Jesús és el secret de l’Apostolat per ser font de santedat i eficàcia». 

En definitiva, la Xarxa Mundial d’Oració del Papa – Apostolat de l’Oració és un gran bé. Aprofitem-lo! Ad Iesum per Mariam cum Petro, a Jesús por Maria amb Pere.

Vídeo del Papa, canal de YouTube

 

 

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte