Invitació urgent del Papa Francesc a tots els fidels

  Per una part, el mes del Rosari, mes d’octubre, és una oportunitat d’or. La raó és clara, el Sant Rosari fa un bé immens. Per altra part, l’Església és troba amb uns moments especialment difícils. Les onades del mar estan terriblement enfurismades contra la barqueta de Pere. Hi ha dons que protegir a l’Església d’aquest atac infernal. Suplicar, dons a Déu, per demanar-li protecció per a la Santa Mare Església. Per a demanar aquest auxili, el Sant Rosari és un mitja meravellós, ¡un gran recurs! Convé acudir a la Santíssima Verge, la que ha vençut al diable, la que misericordiosament protegeix sota el seu mantell, de neu i cel, a l’Església de Crist. També convé demanar ajuda a Sant Miquel Arcàngel, vencedor de Satanás. Unim-nos en oració a tants milions de catòlics del món.  

El que s’acaba de dir emmarca en les seves coordenades espai - temporals i en la seva profunda significació la petició que segueix del Sant Pare Francesc.

http://press.vatican.va/content/salastampa/es/bollettino/pubblico/2018/09/29/fiel.html: El Sant Pare Francesc, per mitjà d’un comunicat de l’Oficina de Premsa del Vaticà (29.09.2018), ha invitat a tots els fidels del món a que demanin a la Mare de Déu i a San Miquel Arcàngel que protegeixi a l’Església dels atacs del diable. Això ho ha fet demanant a tots els fidels del món que demanin aquesta protecció, resant, cada dia d’aquest mes d’octubre de 2018, el Sant Rosari, acabant-lo amb les dues oracions que a continuació ara s’adjunten.

1. Sota la vostra protecció ens refugiem, oh Santa Mare de Déu. No defugiu les nostres súpliques en les nostres necessitats. De tots els perills deslliureu-nos sempre. Verge gloriosa i beneïda!

 2. Sant Miquel Arcàngel, defenseu-nos en el combat; sigueu el nostre protector contra la perversitat i els paranys del dimoni. Que Déu manifesti el seu poder damunt seu, és la nostra humil súplica. I Vós, oh Príncep de la milícia celestial, amb el poder que Déu us ha conferit, llanceu a l’infern Satanàs i els altres esperits malignes que vaguen pel món per a la perdició de les ànimes. Amén.

https://www.vaticannews.va/es/papa/news/2018-09/papa-pide-rezar-el-rosario-en-octubre-contra-el-mal-que-separa.html: a més, en vatican.news (29.09.2018), el P. Frédéric Fornos, SJ, director internacional de la Ret Mundial d’Oració pel Papa (Apostolat de l’Oració), ret a la que el Papa ha confiat la difusió d’aquesta petició, ha explicat la importància d’unir-nos a aquesta important iniciativa del Sant Pare. A la  web oficial d’aquesta ret d’oració, https://www.apostoladodelaoracion.com, es trobaran recursos molt interessants en ordre a procurar portar a bon terme aquest objectiu del Suprem Pontífex. A la mateixa si trobarà material a Click To Pray; també un Vídeo especial del Papa (des del 9 d’octubre),...

Mn. Josep Mª Montiu de Nuix, director en la diòcesis de Solsona de la Ret Mundial de Oració pel Papa

 

 

 

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte