Diumenge de la Divina Misericòrdia: alguns recursos per viure aquesta gran festa

Sor M. Faustina Kowalska (1905-1938), va rebre el missatge de la misericòrdia de Déu, que demana per la confiança en Déu i l'actitud de misericòrdia cap al proïsme. Crida a proclamar i orar per la Divina Misericòrdia per al món, incloent la pràctica de noves formes del culte.

La devoció a la Divina Misericòrdia va créixer molt ràpidament després de la beatificació (18 d'abril de 1993) i canonització (30 d'abril de 2000) de Sor Faustina i també a causa de les peregrinacions del Papa Joan Pau II a Lagiewniki (1997 i 2002).

L'any 2000 el Papa Joan Pau II va canonitzar a Santa Faustina i durant la cerimònia va declarar: “Així doncs, és important que acollim íntegrament el missatge que ens transmet la paraula de Déu en aquest segon diumenge de Pasqua, que a partir d'ara en tota l'Església es designarà amb el nom de ‘Diumenge de la Divina Misericòrdia’”. (Homilia, 30 d'Abril, 2000). Tant Benet XVI com el Papa Francesc han recomanat aquesta devoció.

 

Algunos recursos sobre la Divina Misericordia

Santuario de la Divina Misericordia y Congregación de las Hermanas de la Madre de Dios de la Misericordia sobre Sor Faustina: ambas páginas tienen numerosos recursos sobre esta devoción, textos de Santa Faustina y de San Juan Pablo II, etc.

Audiencia de Benedicto XVI tras su viaje a Polonia (31 de mayo de 2006)

El Papa Francisco en Santuario de la Divina Misericordia (30 de julio de 2016), durante la Jornada Mundial de la Juventud

Carta Apostólica “Misericordia et Misera”, del Papa Francisco, al concluir el Jubileo Extraordinario de la Misericordia.

 

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte