“Apòstols per als joves”: Dia del Seminari

“Apòstols per als joves” és el lema d'aquest any per al Dia del Seminari. Aquesta jornada se celebra el 19 de març, solemnitat de San José. En les comunitats autònomes en les quals no és festiu, el diumenge més proper. En aquest cas, el 18 de març. La Comissió Episcopal de Seminaris i Universitats és l'encarregada d'editar els materials preparatoris.

Apóstoles para los jóvenes
18-19 de marzo de 2018

Com a novetat d'aquest any, la arxidiòcesi de Barcelona presentarà un nou vídeo vocacional: “Un cor incansable“.

«El Seminari és el cor de la diòcesi —resa el vídeo promocional—, el lloc des d’on es difon la vida a tots els membres; la seva tasca és invisible, però constant.» I afegeix: «Batega avui per donar Vida a l’Església de demà.» «Perquè volem sacerdots que sàpiguen respondre a les exigències del món modern —continua dient—, necessitem sacerdots que formin el seu cor a imatge del de Crist.»

Des del convenciment que «el Senyor continua cridant avui», el nou vídeo del Seminari Conciliar de Barcelona no es resigna a una mera funció promocional, sinó que vol servir tota l’Església i ajudar els joves per enviar-los arreu del món a ser testimonis del seu Amor —acaba afirmant—. Avui, ara, perquè el cor no es pren descansos.»

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte