Actualitat a Temes d'Avui > Panorama

Ja està disponible el llibre-entrevista amb Mons. Fernando Ocáriz en català

Sobre Déu, l'Església i el món recull una conversa entre Mons. Fernando Ocáriz i el periodista Rafael Serrano que ara els nostres lectors poden descarregar gratuitament en la seva versió en català (oficina d’informació de l’Opus Dei a Catalunya). En aquest llibre s'afronten amb profunditat algunes de les idees que ajuden a comprendre millor la nostra època.

ePub ► Llibre electrònic: Sobre Déu, l'Església i el món
Mobi ► Llibre electrònic: Sobre Déu, l'Església i el món

Sobre Déu, l'Església i el món és una extensa entrevista en la que Mons. Fernando Ocáriz, nomenat Prelat de l'Opus Dei el 23 de gener de 2017, aborda qëstions com ara: la seva experiencia com a teòleg i consultor de la Congregació per a la Doctrina de la Fe des des 1986 i grans questions com la relació fe-raó, la llibertat, l’Església al nostre temps, el Concili Vaticà II, la nova evangelització impulsada pels darrers papes, l’Opus Dei, la vocació ala santedat de tots els laics, la feina…

Per la seva feina a la santa Seu durant molts anys, Mons. Fernando Ocáriz ha hagut d'estudiar corrents de pensament variades. En aquesta conversa amb Rafael Serrano aporta pistes per entendre l'actualitat, mirant a la història i al què és permanent: l'acció de Déu i la realitat de l'home.

image-44a2661ee4f32bde2c97da6fde5fb9fc

  • Temes d'Avui

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte