Vida Sacerdotal > Predicació

Edició digital de la Sagrada Bíblia Universitat de Navarra

La Facultat de Teologia de la Universitat de Navarra ha editat en versió digital els 5 volums de la "Sagrada Bíblia" de l'edició impresa, en un sol llibre. Aquesta nova edició digital està ja disponible per a la seva reserva anticipada, per a tots els dispositius i accessible des d'iTunes iBooks, Google Play i Amazon. L'obra estarà disponible per a la descàrrega a partir del dilluns 17 d'octubre.


Amb un preu especial de llançament de 2,99 €, la Sagrada Bíblia de la Universitat de Navarra en digital reuneix en un únic document les més de 6.000 pàgines impreses dels cinc volums de l'Antic Testament i del Nou Testament.

 

Inclou:
– Breu introducció a cada llibre de la Sagrada Bíblia.
– Comentaris a tots els passatges.
– Índex de matèries amb més de mil veus ordenades alfabèticament.
– Apèndix amb les referències de l'antic Testament en el Nou, glossari de mesures, pesos i monedes, les festes del calendari jueu, etc.
– Annex amb la relació d'autors, documents i obres citades en els comentaris.
– Per trobar ràpidament qualsevol passatge disposa d'un Índex Ràpid, un Índex General i enllaços als capítols de cada llibre.
– Quatre mapes a tot color.


L'edició està pensada perquè la navegació entre passatges, comentaris, referències i altres sigui senzilla i ràpida. Conté més de 38.000 enllaços interns per complir a aquest efecte.


També disponible la versió llatinoamericana.
A més, també es posa a la venda l'edició digital per a Llatinoamèrica, inèdita fins al moment i que també està disponible en iTunes iBooks, Google Play i Amazon.

  • Temes d'Avui

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte