Canonització de la Mare Teresa de Calcuta: un exemple de santedat

El Diumenge, 4 de setembre de 2016, el Sant Pare Francesc, a les 10,30 h, va celebrar la santa Missa i va presidir el ritu de canonització de la beata Mare Teresa de Calcuta (1710-1997) a la plaça de ant Pere del Vaticà.

Amb aquest motiu oferim un seguit d'informacions que poden ser de l'interès dels nostres lectors:

1. Llibret per descarregar (pdf) amb els textos de la Missa i el ritu de la canonització amb una biografia breu de la nova santa.

http://w2.vatican.va/content/francesco/es/events/event.dir.html/content/vaticanevents/es/2016/9/4/canonizzazionemadreteresa.html

2. Emotiu testimoni de Joaquín Navarro-Valls, antic director de la Sala Stampa del Vaticà, que va conèixer a la Mare Teresa. En aquest article a Iglesia en directo evoca la personalitat de la nova santa i desvetlla molts records.

 http://www.iglesiaendirecto.com/2016/08/28/sonrisa-de-madre-teresa-y-silencio-de-felicidad/

3. Una biografia breu i molts altres continguts relacionats amb la vida, carisma, herència espiritual... de la Mare Teresa ho podreu trobar a la pàgina web oficial de la postulació.

http://www.motherteresa.org/espanol/layout.html

4. Molts detalls de la canonització.

http://motherteresa.org/Can/index-sp.html

5. Blog en català, força complet, posant en marxa com a homenatge per la seva beatificació, amb continguts d'interès permanent: biografia, frases, llegat, vida espiritual, premis i reconeixements.

https://teresadecalcutaunavidadefe.wordpress.com/beatificacio/

6. Llibre imprescindible: Madre Teresa. Ven sé mi luz

Las cartas privadas de la santa de Calcuta comentados por Brian Kolodiejchuk, MC

Sens dubte, un llibre imprescindible per conèixer la rica vida interior, la història de les Germanes de la caritat i les grans proves interiors i exteriors de la Mare Teresa. Oferim un enllaç a diverses entrevistes amb l'autor de les anotacions a aquestes cartes de la nova santa, malgrat estar en contra de la voluntat de la beata, per ser mostres la seva fe i el seu amor a

Déu, perquè encara passant per la prova de no sentir la presència de Jesús, mentre estava passant per aquest sofriment interior, romania fidel a la seva vida.

http://www.motherteresa.org/13_anni/Frbrianmcinterrhoreb_sp.html

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte