La festa del perdó en els carrers de Barcelona, una iniciativa o una bogeria?

El dissabte 2 d'abril al matí, vigília del Diumenge de la Divina Misericòrdia, es va dur a terme a la Plaça Espanya de Barcelona una gran Missió: la Festa del Perdó, en què van participar grups de la parròquia de la Medalla Miraculosa, recolzats pel seu rector, Mn.Xavier, i molts joves de diferents parts de Catalunya que celebràvem una trobada de la RCC.

Els més joves repartim uns flyers i piruletes de cors, portem unes lletres en els passos de zebra amb el lema de la missió: "Jesús ♥ Perdó", i també la Creu, reproducció de la qual el Papa Sant Joan Pau II va regalar alsjoves i està present en totes les JMJ.

Fins i tot amb por, i escoltant les crítiques externes o les males cares, vam voler que la gent tingués una oportunitat en aquest any jubilar per netejar el seu cor i conèixer Déu, i per això aquest any portem el sagrament de la reconciliació a peu de carrer. 11 sacerdots repartits per la zona i assenyalats per un gran globus vermell en forma de cor van estar durant dues hores, de 12h a 14h, confessant a aquells que volguessin aprofitar aquesta oportunitat.

Volíem portar el perdó i el gran amor de Crist a la vigília de la Misericòrdia, perquè tots experimentaran a Déu, i que Ell es vessés en els seus cors i canviés les seves vides, com ha fet amb nosaltres.

Un cop allà, vam poder armar embolic, com diu el nostre Papa Francesc, i que el mateix Jesús es fes present als carrers de Barcelona.Amb el missatge rodant en cartells en mans de joves pels passos de vianants, un concurs de fotos per Instagram i pancartes proclamant la Festa del Perdó, la plaça es va tenyir de vermell i de cors per fer present el gran amor que Déu ens té,i la tendresa que ens mostra l'perdonar-nos i estimar-nos com som.

La Missió va prosseguir a la tarda amb un gran testimoni, el del francès Tim Guénard.

Llegir més

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte