"24 hores per al Senyor" 2018 a Catalunya. Iniciatives per afavorir la conversió personal

El papa Francesc, en el seu missatge de Quaresma aquest any 2018, va convidar als cristians a viure aquestes setmanes de preparació a la Setmana Santa recolzant-se en el recurs a «l'almoina, el dejuni i l'oració».

 I si es fan presents les flaqueses personals i sembla «que la caritat s'ha apagat, en el cor de Déu no s'apaga. Ell sempre ens dóna una nova oportunitat perquè puguem començar a estimar de nou».

El Papa crida a la conversió, a un nou començament i assenyala que «una ocasió propícia serà la iniciativa 24 hores per al Senyor, que aquest any ens convida novament a celebrar el Sagrament de la Reconciliació en un context d'adoració eucarística».

 Aquest any les 24 hores per al Senyor s'inspiren en les paraules del Salm 130,4: «De tu procedeix el perdó». I el Papa recorda el seu desig que «a cada diòcesi, almenys una església romandrà oberta durant 24 hores seguides, per permetre l'oració d'adoració i la confessió sacramental».

 A continuació, ressenyem algunes de les esglésies que en els bisbats catalans s'han sumat a la iniciativa del Papa, obrint les seves portes durant 24 hores i facilitant l'adoració eucarística i la recepció del sagrament de la reconciliació. Ressenyem les iniciatives que, fins a aquest moment, hem pogut localitzar a la xarxa.

Tarragona:

Barcelona:

Vic:

- 1a: Església dels PP Caputxins. Divendres 9, d'11.00 h a 19.00 h
- 2a: Església dels Carmelites. Divendres 9, de 19.00 h a 23.00 h
- 3a: Parròquia de la Sagrada Família. De les 23.00 h del dia 9 a les 8.30 h del dia 10)
- 4a: Basílica de Santa Maria. Dels 8.30 h a les 12.00 h del dia 10.

Tortosa:

Lleida:

Girona:

 

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte