Vida Sacerdotal > Formació i vida

Descarrega gratuïtament la revista: Temes d’Avui 53-54

Arran dels 20 anys de l'inici de la revista, Temes d'Avui ofereix un nou servei als lectors. Posem a la vostra disposició l'últim número de la revista, un volum doble (53-54) corresponent a l’any 2016. Per commemorar aquest aniversari, volem que el màxim nombre de persones interessades pugui gaudir de la revista.

Podeu descarregar gratuïtament un document en PDF que conté el número complet en català.

Us hi podeu subscriure gratuïtament, només cal que ens proporcioneu el correu electrònic.

Aquest número conté una sèrie d'articles en què prestigiosos experts comenten els 9 capítols de l’exhortació apostòlica Amoris laetitia i donen claus per entendre’n el contingut i pautes per a la seva aplicació.

Un altre grup d’articles tenen com objectiu fer present el Concili Vaticà II entre les noves generacions. Hem seleccionat alguns temes cabdals tractats a l’aula conciliar i hem demanat a un seguit d’estudiosos d’aquestes matèries (moral, eclesiologia, llibertat religiosa, sacerdoci, laïcat...) que tractin breument quins van ser –segons el seu parer– les grans aportacions pel que fa a aquestes punts, quina n’ha estat la recepció i què queda per fer.

El lector també hi trobarà altres temes d'interès, a les seccions habituals de la revista. Per exemple, una aproximació a Incerta glòria, de Joan Sales; de nou, en primer pla arran de la recent estrena d'una adaptació cinematogràfica. O un cas de moral sobre l'ètica de desviar el pagament d'impostos a països amb una fiscalitat gairebé inexistent... per a algunes empreses.

Desitgem que la revista sigui del vostre interès i que puguem celebrar plegats els 25 anys!

Comparteix aquesta entrada

Qui som Què volem Contacte